Om oss

Skandinavisk Hårinstitutt

Vi har høye krav til etikken i vår bransje og fordømmer klinikker og leger som benytter seg av villedende salgsteknikker, som å beskrive hårtransplantasjoner med ord som “uten arr” eller “uten kirurgi”.
Det finnes ennå ikke metoder for å transplantere hår uten kirurgi.
Som pasient er det viktig at du vet dette før en behandling.

Du blir alltid konsultert av en lege med spesialisering innen hud- og hårsykdommer, som vår spesialist i dermatologi Dr. Martin Enger.

Dr. Enger gjennomfører en fullstendig trikologisk vurdering av din hud for å undersøke om du er en god kandidat for å få gjennomført en skjegg-transplantasjon.

Våre leger

Bilde av Dr. Martin Enger
Dr. Martin Enger
Hudlege. Spesialist i hud- og hårsykdommer.

Mange som sliter med hår- og hodebunnssykdommer går i årevis uten å søke hjelp, eller føler at deres sykdom ikke blir tatt alvorlig i kontakt med helsevesenet.

“- Gjennom mange år som praktiserende hudlege har jeg oppnådd bred og inngående kompetanse innenfor dette sykdomsfeltet. Jeg vil gjennom konsultasjon og undersøkelse kunne vurdere ditt problem, slik at vi kan komme frem til hvilke behandlinger som er de beste for deg. På klinikken kan vi, som en av de få i landet, tilby både kirurgisk og medisinsk behandling.”

“Hår er viktig. Det meste kan bli bedre.”

Dr. Marwan Saifi
Spesialist i hårtransplantasjon

Har utført mer enn 10.000 hårtransplantasjoner. Ingen norske hårkirurger kan matche dette. En diplomat av “The American Board of Hair Restoration Surgery” ABHRS, “Fellow of the International Society of Hair Restoration Surgery” FISHRS og “Approved Fellowship Training Program Director”.

Dr. Saifi har utført hårkirugi av høyeste kvalitet siden 1995 og har spesialisert seg på å reparere utilstrekkelige hårtransplantasjoner. Da hårtransplantasjon var et nytt fagfelt, forbedret Dr. Saifi prosedyren ved å lage et apparat kalt “The Hemostatic Dilator”, patentert under hans navn (Dr. Saifi, US patent, nummer 5.797.945 den 25. august 1998).
Dr. Saifis mål er å integrere kirurgisk ekspertise, kunstnerisk kreativitet, profesjonalitet og omfattende erfaring for å overgå pasientens forventninger.

Dr. Saifi har vært tilknyttet internasjonale hårrestaureringssentra og jobbet på klinikker i New York, Philadelphia, San Juan, Dubai og nå i Oslo.
Dr. Marwan tilbyr som en av få i Norge alle behandlingsmetoder, som FUE, FUT og BHT.

Han oppnådde sin doktorgrad ved Wroclaw Medical University i 1989.

Siden 2010 har Dr. Saifi gitt et praktisk opplæringsprogram i hårkirurgi og har trent leger fra mange land; Brasil, Irland, USA, India, Storbritannia, Marokko, Polen, Tyskland og Australia.

Dr. Saifi er medlem av “International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)“, “Association of Polish Surgeons“, er registrert hos General Medical Council i Storbritannia, “Polish Association of Aesthetic Medicine” og er medisinsk rådgivende styremedlem i “HairMax Laser Comb, Lexington International, FL USA.” og “ISHRS Membership Committee Member.”

Dr. Emil George
Spesialist i hårtransplantasjon

Svensk hårkirurg som bor i Oslo. Han deltar jevnlig på internasjonale konferanser og er godt orientert om den nyeste utviklingen på feltet. Dette gjør at kan han tilby best mulig resultat og bedre behandlingskvalitet for sine pasienter.

Dr. Emil George er ekspert på FUE-, FUT- og BHT-metodene, og spesialiserte seg i faget både i USA og i Polen. Emil tilbyr sine pasienter hår- og skjeggtransplantasjoner og behandler også pasienter som er misfornøyde med tidligere kirurgiske inngrep ved andre klinikker.
Dr. Emil George snakker norsk, svensk, engelsk, italiensk og er medlem av Den Norske Legeforening samt S.itri.

“Alle menn og kvinner fortjener å kunne se seg selv i speilet uten angst for tynt skjegg eller hårtap.”