HVORDAN FÅ NATURLIG RESULTAT AV SKJEGGTRANSPLANTASJON

Hårtransplantasjoner (skjeggtransplantasjon) i ansiktet øker i popularitet i mange land. Det finnes mange kirurger som ikke har så mye erfaring på dette området, men hårkirurgene hos oss i Skandinavisk Hårinstiutt har vært i forkant lenge, med å utvikle egne teknikker for øyenbryn- og skjegggjenoppretting helt siden 1995. Her er noe du bør vite om hårtransplantasjoner i ansiktet (skjeggtransplantsjoner) hvis du vurderer en prosedyre for gjenoppretting av øyenbryn eller skjegg:  –

– Finn det beste donorområdet

Når man ønsker mer ansiktshår, kan våre hårkirurger skape et ønsket utseende, enten det er til hele skjeggområdet eller spesifikke områder som fippskjegg eller kinnskjegg. Disse ansiktshårtransplantasjonene kan for eksempel brukes til å skjule forskjellige typer arr, samt da for å gjenopprette hårtap. For å fylle ut ujevnt ansiktshår vil våre hårkiruger hente ut follikler fra et donorområde på baksiden av hodebunnen. Disse hårene er som regel toppvalg fordi de vanligvis pleier å vokse som vanlig ansiktshår i grupper. Disse kan også barberes eller trimmes etter ønske eller behov. For både kvinner og menn som ønsker fyldigere og mer estetiske øyenbryn, kan våre hårkiruger hente ut de beste hårene fra bakhodet til å adressere fe.ks: tynne, flate eller svært buede øyenbryn.

– Å oppnå det naturlige resultat

En vellykket hårtransplantasjon bør alltid resultere i naturlig farge, form og tekstur i det transplanterte håret. Ansiktshår og skjegg skiller seg imidlertid litt ut fra håret som man har på hodet. Både når det gjelder form, og vekstmønster. Viktig å informere at dersom dette gjøres feil så kan øyenbryn eller skjegghår starte å vokse i helt feil retning. Det vil vi her på Skandinavisk Hårinstitutt selvsagt ikke skal skje. Derfor er vi svært nøye med å sørge for at resultatene ser naturlige ut og at hårene vokser i riktig retning og og i riktig mønster i transplanstasjonsområdet. Dette gjelder da hår som tas fra hodet blir lengre enn naturlige og vanlige øyenbrynshår. Derfor er det alltid nødvendig å trimme / stusse det transplanterte håret for å opprettholde et naturlig utseende over tid.

– Hva kan forårsake tynt hår?

Hårtransplantasjoner kan aldri fikse de underliggende biologiske årsakene til flekkete eller tynt hår. Mange ganger kan hormoner hos pasienten kan være skyld i dårlig skjeggvekst, og flere hudforhold kan påvirke øyenbrynsområdet. Genetikk og dårlige livsstilsvalg kan også spille en god rolle. Dette spesielt hvis pasienter mangler de næringsstoffene som er viktig for sunt hår. Det som er beskrevet over og andre potensielle årsaksfaktorer bør diskuteres med vår hudlege på konsultasjon. Da vil du få beskjed om du er en god pasient for hårtransplantasjon og skjeggtransplantasjon. Våre hårkirurger har behandlet over 10.000 pasienter siden 1995. Velkommen til oss i Kirkeveien 7 for en konsultasjon.

Hvordan få naturlig resultat av skjeggtransplantasjon? Kontakt oss i Skandinavisk Hårinstitutt

Over 10000 behandlinger siden 1995